20 d’agost 2007

The Spirit, al cine

Acabo de llegir la notícia que The Spirit, l'obra magna (pel tamany) del mestre de mestres Will Eisner, la portaran a la gran pantalla aviat i serà dirigida per un altre mestre del còmic: Frank Miller. Bé, la notícia no és nova, perquè veig que ja fa més d'un any que corre, però ara torna a sortir a la llum, ja que s'hi esmenten noms d'actors i actrius: Gabriel Macht per al paper principal, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson...

Diuen que començaran a rodar a l'octubre i l'estrenaran al 2009.

Així, doncs, segueix el camí començat amb Sin City. Esperem que aquest cop Miller sigui tan fidel com Robert Rodríguez va ser amb la seva obra.

I un altre desig: quan els grans productors comencin a qüestionar-se quí és aquest tal Will Eisner, potser descobriran grandíssimes novel·les gràfiques d'una alçada intelectual enorme i que, fins ara, han estat bandejades de la Cultura oficial. Potser perquè el còmic és un "art menor"...


























1 Comentaris:

At 6 de maig del 2008, a les 13:23, Blogger Pere ha escrit...

Serà interessant de veure-la amb l'alicient de la comparació de Sin City. Segur que hi haurà diferències importants, ja que Spirit no és ni de bon tros tan truculent.

Aprofito l'avinentesa per fer el meu comentari en relació a la versió fílmica d'Iron Man. Una adaptació correcta, en la que com totes les versions de la Marvel s'intenta preservar els factors psicològics, la duresa del traficant d'armes, l'obsessió del científic. L'actor protagonista sobreactua i excedeix el personatge. Naturalment, ara, el mal ens arriba de zones d'influència islàmica, tot i que quedi disfressada d'organització mercenaria.

La següent adaptació de la Marvel que ens arribarà a les pantalles és la segona pel.lícula de Hulk. Podem esperar que la millor part siguin els efectes especials.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home